Избери правилния 
личен онлайн треньор

Тренировъчна програма

Консултации по чат

Макронутриент план


Ежеседмична актуализация

Подарък

Планер за хранене

Анализ, допълнителна информация 

Тренировъчна програма

Подбираме упражненията спрямо целите и структурата на тялото ти. Съобразяваме се със здравословното ти състояние, тренировъчен стаж, предпочитания, налично оборудване, За всяко упражнение получаваш видеа и инструкции за правилно изпълнение.

Макронутриент план и Планер за хранене

Изчисляваме индивидуалния ти калориен прием на ден, необходим за постигането на целите ти, с разпределение на макронутриентите за всяко хранене - протеин, мазнини, въглехидрати.
Като бонус получаваш безплатно разработен от нас Нутридневник - планер за хранене, с който бързо и лесно да планираш всяко хранене.

Седмична актуализация

Всяка седмица проверяваме прогреса ти и ти даваме насоки за следващите дни. Заедно с тях получаваш допълнителна информация и съвети по въпросите, които имаш, и областите, на които трябва да наблегнем.

Консултации по чат

На разположение сме по чат да отговорим на всичките ти въпроси.

Трансформацията на някои от нашите клиенти

Мнението на нашите клиенти

 • Кристиян Стоянов

  Благодарение на комуникацията помежду ни се научих, не как да живея докато тренирам и се храня правилно, а как да тренирам и да се храня правилно докато същевременно живея и не се лишавам от моменти с приятели, излизания и тн.

  Симеон Мешалов

  За една година постигнах мечтания външен вид без ограничения. Може да звучи много време, но за мен беше важно да постигнем дълготрайни резултати. Тренировките са удоволствие, храня се с любимите храни без угризения. Благодаря на Дейвид за всичко, на което ме научи.

  Теодор Минчева

  С години се опитвах да се справя с излишните килограми, преминах през какви ли не хранителни режими и тренировки вкъщи, но безуспешно. За 4 месеца, неусетно се разделих с тези килограми и подобрих физическата си сила, храненето си и мисленето си за спорта, и храните като цяло.
 • Kevin  Saunders

  I've been working with him for quite some time and his mentorship, dedication, and passion has helped me and served as a perfect example for myself. Fast in response, when needed, his guidance has helped me to take the game to the next level.

  Даниел Христов

  Въпреки че не работя с Fit&Strong, никога не са ми отказвали да дадат съвет като ги попитам. Винаги като пробват нещо върху себе си, го споделят после в залата с цел да подпомагат да се развиваме в правилната посока. Ако сте готови да се раздадете на максимум, то Fit&Strong е вашия избор за треньор

  Георги Тодоров

  Без тяхната помощ никога нямаше да стигна до това което съм сега!!
  Много съм доволен от работата с тях... Винаги коректно отношение, разбирателство и отговори навреме, корекции при нужда и като цяло много добре се работи с тях!!! Силно ги препоръчвам на всеки който иска да започне работа с треньор, няма да съжалявате
За още мнения посети страницата ни във Facebook

ПЕРСОНАЛЕН ОНЛАЙН КОУЧИНГ

Тренировъчна програма
План за хранене
Хранителен дневник за лесно изготвяне на дневното меню
Допълнителна информация - видеа, статии, полезни практики и съвети
Анализ на съня и съвети за подобряването му
Видео анализ на изпълнението на упражненията
Ежеседмичен анализ и актуализация на програмата
Комуникация по чат
Запази час за безплатна консултация


Често задавани въпроси

Как изглежда работата с хора онлайн?

С клиентите ни си комуникираме основно по чат. Тренировъчната програма, макронутриент плана и планера за хранене изпращаме като екселски таблици, в които директно да се въвеждат данните. Проверка на формата при изпълнение на упражненията правим чрез видеа, които клиентите ни изпращат.

Готова програма ли ще получа?

Всяка програма е индивидуална и различна за всеки клиент. Започваме да я правим от нулата и затова ни отнема 2-3 дни, за да я подготвим. А с времето я променяме, за да отговаря най-добре на целите ти.

Трябва ли да спазвам конкретен хранителен режим?

Хранителният план, който подготвяме за теб, съдържа дневните ти калории, както и разпределението на макронутриентите - протеин, въглехидрати, мазнини за всяко хранене. Не изготвяме конкретен хранителен режим, защото не искаме да те ограничаваме в избора на храни. Затова разработихме Нутридневник - планер за хранене, с който бързо и лесно да структурираш храненията си с голям избор от продукти.

Трябва ли да тренирам във фитнес зала, за да ме тренирате?

Тъй като разработваме тренировъчната програма специално за теб, ще се съобразим с желанието къде искаш да тренираш - у дома, във фитнес зала, навън. 

Помагате ли при контузии и медицински проблеми?

Можем да те насочим към квалифицирани специалисти по кинезитерапия, които работят със заболявания от страна на нервната и мускулно-скелетната система.
Те предлагат разнообразие от възстановителни програми и масажи. Техният екип, ще изготви за Вас индивидуална лечебно-възстановителна програма, като използваме богат набор от методи и средства за повлияване на оплакванията:
- Кинезитерапевтични програми
- Електропроцедури
- Масажи, мануална терапия
- Кинезиотейпинг
- Лечебна гимнастика

Как се заплаща услугата?

Заплащането става по банков път в началото на периода на коучинг.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram