Избери правилния 
личен онлайн треньор

Време е да направиш крачката към мечтаното тяло!
Виж кратко видео 
за услугата ни

Какво получаваш?

Тренировъчна програма

Повече от фитнес

Макронутриент план


Ежеседмична актуализация

Подарък

Планер за хранене

Анализ, допълнителна информация 

Тренировъчна програма

Подбираме упражненията спрямо целите и структурата на тялото ти. Съобразяваме се със здравословното ти състояние, тренировъчен стаж, предпочитания, налично оборудване, За всяко упражнение получаваш видеа и инструкции за правилно изпълнение.

Макронутриент план и 
Планер за хранене

Изчисляваме индивидуалния ти калориен прием на ден, необходим за постигането на целите ти, с разпределение на макронутриентите за всяко хранене - протеин, мазнини, въглехидрати.
Като бонус получаваш безплатно разработен от нас Нутридневник - планер за хранене, с който бързо и лесно да планираш всяко хранене.

Седмична актуализация

В края на всяка седмица проверяваме прогреса ти и ти изпращаме показателите за следващите дни. Заедно с тях получаваш допълнителна информация и съвети по въпросите, които имаш, областите, на които трябва да наблегнем, и новостите за следващата седмица.

Повече от фитнес

Няма да получиш поредната програма от упражнения и хранителен режим. Ние обръщаме внимание и на важни моменти от ежедневието ти, за да се погрижим и за качеството ти на сън и да редуцираме стреса, за да бъде денят ти по-спокоен. Даваме ти съвети, насоки, препоръки и сме не просто твои треньори, но и приятели.

Трансформацията на нашите клиенти

Мнението на нашите клиенти

 • Кристиян Стоянов

  Благодарение на комуникацията помежду ни се научих, не как да живея докато тренирам и се храня правилно, а как да тренирам и да се храня правилно докато същевременно живея и не се лишавам от моменти с приятели, излизания и тн.

  Симеон Мешалов

  За една година постигнах мечтания външен вид без ограничения. Може да звучи много време, но за мен беше важно да постигнем дълготрайни резултати. Тренировките са удоволствие, храня се с любимите храни без угризения. Благодаря на Дейвид за всичко, на което ме научи.

  Теодор Минчева

  С години се опитвах да се справя с излишните килограми, преминах през какви ли не хранителни режими и тренировки вкъщи, но безуспешно. За 4 месеца, неусетно се разделих с тези килограми и подобрих физическата си сила, храненето си и мисленето си за спорта, и храните като цяло.
 • Kevin  Saunders

  I've been working with him for quite some time and his mentorship, dedication, and passion has helped me and served as a perfect example for myself. Fast in response, when needed, his guidance has helped me to take the game to the next level.

  Даниел Христов

  Въпреки че не работя с Fit&Strong, никога не са ми отказвали да дадат съвет като ги попитам. Винаги като пробват нещо върху себе си, го споделят после в залата с цел да подпомагат да се развиваме в правилната посока. Ако сте готови да се раздадете на максимум, то Fit&Strong е вашия избор за треньор

  Георги Тодоров

  Без тяхната помощ никога нямаше да стигна до това което съм сега!!
  Много съм доволен от работата с тях... Винаги коректно отношение, разбирателство и отговори навреме, корекции при нужда и като цяло много добре се работи с тях!!! Силно ги препоръчвам на всеки който иска да започне работа с треньор, няма да съжалявате
За още мнения посети страницата ни във Facebook

МЕСЕЧЕН КОУЧИНГ

169лв.
за 1 месец
Тренировъчна програма
Макронутриент план
Планер за хранене
Допълнителна информация - видеа, статии, полезни практики и съвети
Анализ на съня
Стрес мениджмънт
Ежеседмичен анализ и актуализация на програмата
Седмичнa комуникация по имейл
Месечен абонамент
Поръчай сега

ТРИМЕСЕЧЕН КОУЧИНГ
*най-предпочитан

429лв.
за 3 месеца
Тренировъчна програма
Макронутриент план
Планер за хранене
Допълнителна информация - видеа, статии, полезни практики и съвети
Анализ на съня
Стрес мениджмънт
Ежеседмичен анализ и актуализация на програмата
Седмичнa комуникация по имейл
Тримесечен абонамент
Най-предпочитан вариант
Поръчай сега

МЕСЕЧЕН PREMIUM КОУЧИНГ

209лв.
за 1 месец
Тренировъчна програма
Макронутриент план
Планер за хранене
Допълнителна информация - видеа, статии, полезни практики и съвети
Анализ на съня
Стрес мениджмънт
Ежеседмичен анализ и актуализация на програмата
Ежедневна комуникация по имейл и Viber
Месечен абонамент
Седмична Q&A сесия
Видео разговори
Поръчай сега
Предпочиташ първо да говориш с нас? 
Пиши ни или запази час за безплатна консултация

Често задавани въпроси

Как изглежда работата с хора онлайн?

С клиентите ни си комуникираме основно по имейл (и във Viber  при премиум коучинг). Тренировъчната програма, макронутриент плана и планера за хранене изпращаме като екселски таблици, в които директно да се въвеждат данните за съответната седмица. Проверка на формата при изпълнение на упражненията правим с видеа, които клиентите ни изпращат.

Готова програма ли ще получа?

Всяка програма е индивидуална и различна за всеки клиент. Започваме да я правим от нулата и затова ни отнема 2-3 дни, за да я подготвим. А с времето я променяме, за да отговаря най-добре на целите ти.

Трябва ли да спазвам конкретен хранителен режим?

Макронутриент планът, който подготвяме за теб, съдържа дневните ти калории, както и разпределението на макронутриентите - протеин, въглехидрати, мазнини за всяко хранене. Не изготвяме конкретен хранителен режим, защото не искаме да те ограничаваме в избора на храни. Затова разработихме Нутридневник - планер за хранене, с който бързо и лесно да структурираш храненията си с голям избор от продукти.

Трябва ли да тренирам във фитнес зала, за да ме тренирате?

Тъй като разработваме тренировъчната програма специално за теб, ще се съобразим с желанието къде искаш да тренираш - у дома, във фитнес зала, навън. 

Помагате ли при контузии и медицински проблеми?

За медицински състояния, болки, травми, контузии се съветвайте винаги с медицинско лице. Ние не сме медицински лица и това е извън нашата експертиза. Въпреки че услугите ни са насочени и към подобряване на общото здраве, те не заместват професионалните медицински съвети.

Как се заплаща услугата?

Заплащането става по банков път в началото на периода - на месец или на три месеца в зависимост от избрания план.

Започни промяната днес

Запиши се за безплатна консултация
Искам да се запиша
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram