Ние сме

Дейвид и Спасимира 

С тренировки във фитнес залата се занимаваме от 2012 год. Първоначално започнахме като любители и като повечето хора нямахме опит, не знаехме как да структурирам тренировките си и да избираме правилните упражнения. Няколко години не обръщахме внимание и на храненето. Но с времето осъзнахме, че външният вид не е всичко и че трябва да се погрижим и за здравето ни. За първи път Дейвид работи с личен треньор през 2016 год., но остана изключително разочарован от услугата, която получи. Започнахме да четем статии, да гледаме видео клипове и да обменяме опит и информация. Така се роди страстта и желанието да помагаме и на други хора.

За нас най-важното е да се чувствате добре – да постигнем заедно желаната форма като запазим личния и социален живот.

НИЕ СМЕ КВАЛИФИЦИРАНИ
 ЗА РАБОТА С КЛИЕНТИ ОНЛАЙН

През март 2018 год. Дейвид получи сертификат от Bayesian Bodybuilding за персонален треньор. Курсът продължи 7 месеца, през които бяха разгледани теми, свързани с тренировките, храненето и как да подобрим начина ни на живот.

През юли 2019 год. Спасимира завърши менторската програма на JPS Health & Fitness. Можем да се гордеем, че сме първият екип в България, получил сертификат от световнопризнатите в тази област JPS.
За нас най-важното е да се чувствате добре – да постигнем заедно желаната форма като запазим личния и социален живот.

Свържи се с нас


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram